fbpx

4 ukers salsakurs

Oslo

Lær salsa

4 ukers kurs

Salsa er et magisk verktøy for å ha det gøy og bli kjent med andre mennesker.

Salsa er en stor greie i Oslo. Bli med du også! Vår unike metode er den raskeste og tryggeste måten: Vi følger alle på kurset hele veien fra danseklasser til første dansefest. 

Velkommen til et populært og artig grunnkurs som på en enkel og underholdene måte gir deg alt du trenger for å full kontroll på dansegulvet. Du lærer enkle og korte dansesekvenser som er lett å huske – og i tilfelle du glemmer noe, så har du tilgang til vårt video-arkiv. 

(Klasser på mandager OG onsdager, tot. 8 ganger)

Om kurset

For å kunne danse når som helst med hvem som helst må du beherske fire elementer sikkelig – og det er hva dette kurset gir deg.

Du må ikke lære noe som kroppen din ikke kan fra før. Vår unike metode gjør at du lærer ved hjelp av ferdigheter som du allerede behersker fra dagliglivet!

Det våre elever liker best med Impulso er at man lærer å danse selvstendig, dvs uten følelsen av at du skal immitere noen. Vi hjelper deg å oppdage ferdigheter som du allerede har fremfor å pugge detaljer om trinn og teknikker.  

Du vil føle at du virkelig kan danse når kurset er over. kurset avsluttes med en dansefest for deltakere og instruktører. Velkommen til en uforglemmelig opplevelse med sosialt samvær og topp stemning! 

Mange AHA-opplevelser!

Å danse er som å sykle. Noe som du plutselig lærer gjennom en aha-opplevelse.
KLIKK!! SÅ kan du det – blir FRI til å gjøre hva du vil!
På dette kurset lærer du å knekke koden og hvordan du bruker den til å danse salsa.

Vi lærer deg å danse  som deg selv – naturlig og uanstrengt, med stil og kontroll. Du og resten av gjengen på kurset treffes opptil to ganger i uka for å lære og øve. Til slutt vil alle sitte igjen med et sett av kule trinn og bevegelser som dere behersker skikkelig. 

 Du får også oppfølging  med video som gir oversikt over temaene som du skal kunne. Vi fører deg den rakeste og tryggeste veien til dansegulvet!

Praktisk info:

  • Kurset går over 4 uker, tot. 8 ganger
  • kl. 18:00 – 19:00 MANDAGER OG ONSDAGER
  • 20 plasser.
  • Pris kr 1298,-
  • Det forventes ikke at du kan noe fra før.
  • Partner ikke nødvendig (de fleste kommer uten).
  • Adresse: Arbeidergata 4, et steinkast fra stortinget.

Påmelding:

Trykk på knappen under for å bli med. 

Kathrine Jenssen, fb review:

"Fantastic teachers and amazing people! If you want to learn to dance, this is the place to do it”

Neste 4-ukers kurs i 2020 (mandager og onsdager):

Ved impulso lærer du av noen som selv startet med to venstre ben, som selv strevde dypt med å lære og derfor utviklet vårt unike opplegg. Vår spesielle metode gjør at du lærer dans ved å overføre ferdigheter som du allerede behersker fra dagliglivet. 

Erik og Elka underviser på en måte som radikalt forenkler læringsprosessen. Selvtillit kommer av aha!-opplevelser, at du vet hva du gjør og det er hva disse to gir deg!
Faster alone, further together