fbpx

Åpen uke 17.-20. august 2015

Ta med venner og bekjente og besøk oss. Opplev hvordan det er å delta på en av våre klasser. Sikre deg plass nå helt gratis! Alle billetter til samtlige klasser er gratis/null-kost/kr 0,00 11698521_10153355701071014_6754220022338584407_n På denne siden kan du sikre deg gratis billetter til klassene som du vil prøve.

  • Trykk på “Legg i handlevogn” dersom du ønsker å prøve deg på flere enn en klasse, hvis ikke trykker du “meld deg på”.
  • På neste side: Trykk på send-knappen EN gang, og vær litt tålmodig. Bekreftlese kommer på epost


Event Venue Date

KURSBESKRIVELSE

1) Grunnkurs Salsa. Dette kurset er for deg som aldri har danset før. Du kan forvente masse morro, og du kan forvente at du virkelig lærer å danse! Du lærer enkle og korte dansesekvenser som er lett å huske. Partner ikke nødvendig, de fleste kommer uten. Kursets ledes av Erik og Consuela, to av norges dyktigste instruktører og det første paret som representerte Norge i Salsa-VM. Velkommen til din første danseklasse!

2) Salsa Freestyle/solo Salsa danses både ved at danserne holder hverandre i dansefatning men det er også vanlig å slippe taket og danse freestyle eller “handsfree”. Å delta på kurs i solo-dansing er utrolig morro og en av de beste måtene for å bli flink i salsa fort. Du lærer mange nye stilige trinn hver gang. Gutta lærer hvordan Erik ville utført det og jentene lærer hvordan Consuela ville utført det.

3)Salsa Videregående Denne klassen er for videregående dansere som kan alle de fundamentale teknikkene i salsa fra før. Dette er en klasse med høy energi, det er ukens høydepunkt og du vil bli en fenomenal sosial danser. Klassen er “åpen” og det betyr at du kan begynne når som helst.

4) Salsa Jam Kjempepopulær Salsaklasse hvor alle danser handsfree. Gutta lærer egne steg, jentene lærer egne steg og til slutt danser alle “mot” en partner i en og samme sang – jam session – dette blir masse morro!

5) BACHATA: “The Ladies LOVE it! And most guys can be “decent” in far less time than salsa, and like it or not, it’s becoming more popular each day” Bachata kalles ofte den hotteste varianten av salsa. Man danser ganske tett og det er veldig stilig å se på! I denne klassen lærer du bachata på samme vis som vi underviser salsa – basert på et logisk og lett forståelig system som er enkelt å huske. Alle som danser salsa bør kunne bachata. Anbefales for nybegynnere fordi det er så lett å lære at du kan begynne å danse med en gang og bli med på alle salsafester! Klassen passer for både nybegynnere og videregående deltakere. Hvis du lurer på hva bachata er: se video studio64_n