fbpx

Helgekurs

Oslo

Den enkleste måten å lære salsa!

Helgekurs

Hvis du ikke kan danse allerede etter første dag får du pengene tilbake!

Alt som trengs for å kunne danse når som helst med hvem som helst er å lære de viktigste ting skikkelig – og det er hva dette kurset gir deg.

Kathrine Jenssen, fb reviewer

"Fantastic teachers and amazing people! If you want to learn to dance, this is the place to do it”

Mange AHA-opplevelser!
Det forutsettes ikke at du kan danse litt fra før. På kurset lærer du å overføre ferdigheter som du allerede behersker fra dagliglivet til å kunne danse. Du lærer å danse med stil og kontroll og får et sett med kule trinn og bevegelser med på kjøpet. Du kan bare glede deg!  

“Det er jo ikke så vanskelig!!”
Vi er 100% sikker på at du kommer til å tenke på ordene i overskriften mange ganger i løpet av denne helgen. Ingen av oss kan danse dersom vi ikke føler oss trygg. Men hvordan føler man seg trygg? Det er det FØRSTE (og kanskje viktigste) du vil lære på dette kurset.  

Vi viser deg ikke bare hva som er riktig å gjøre. Alt blir forklart så tydelig at du nesten vil føle at du har lært å danse av deg selv til slutt. Å være selvlært gjennom prøving og feiling er nemlig mye mere gøy enn å ha lært av å kopiere andre – og det er noe du husker for livet, for det blir DIN ferdighet. Gled deg til en helg med pedagogiske perler og fryd for at du faktisk får det til!

Neste helgekurs i 2021:

 
  • KURSET GÅR OVER 2 DAGER,  kl. 14:00 – 16:30 BÅDE LØRDAG OG SØNDAG
  • Du trenger ingen som helst forkunnskaper.   
  • Vi benytter ZOOM som gjør at du kan delta med enten PC, mobil eller nettbrett. Zoom gir også mulighet for 2-veis kommunikasjon. (du får mere info om dette etter påmelding). 
  • Max 20 deltakere 
  • Det er ok for oss at flere går sammen men vi anbefaler det ikke – spesielt første dag. Det er svært viktig at hver enkelt kan føle seg 100% trygg og upåvirket av noen eller noe annet enn å lære. Du må finne DIN egen erfaring/oppfatning uten at det påvirkes av hva noen andre måtte tro.  
  • Pris kr 649,-   100% fornøyd-garanti eller pengene tilbake!
  • Adresse: Din egen stue!
Erik og Elka underviser på en måte som radikalt forenkler læringsprosessen. Selvtillit kommer av aha!-opplevelser, at du vet hva du gjør og det er hva disse to gir deg!