Helgekurs

 

Elka (Venezuela) and Erik (Norway) represent the born natural dancer and the guy with zero talent who became a professional world championship level dancer. Erik may be the most experienced teacher in Norway. He has been teaching almost 5000 group classes and 1500 private lessons the last 4 years.

Erik and Elka have a unique way of teaching that radically simplifies the learning process.  Confidence comes from knowing what you are doing and that’s what you’ll get from this course!

  Den enkleste måten å lære salsa!

Et helgekurs er det beste for deg som er helt ny, da lærer du alt du trenger på en gang! 

Dans er den sunneste og mest fornøyelige måten for å treffe andre mennesker i Oslo og salsa er utvilsomt mest populært!

Byen vår er full av folk som elsker å knytte nye vennskap bare ved å danse, bli med du også!

Alt som trengs for å kunne danse når som helst med hvem som helst er å lære de mest essensielle ting sikkelig – og det er hva dette kurset gir deg.

Mange AHA-opplevelser!
Du trenger ikke å lære noe som kroppen din ikke kan fra før. På kurset lærer du å overføre ferdigheter som du allerede behersker fra dagliglivet for å lære å danse. Du kommer til å oppleve morsomme øvelser som du neppe har prøvd før som vil gi deg de nødvendige AHA!-opplevelsene. Vi sørger for at du blir sikker på hvordan/hvorfor du gjør ting riktig sånn at du lærer å danse uten å måtte tenke, det garanterer en super opplevelse!

Ved impulso lærer du av noen som selv startet med to venstre ben, som selv har lært det du ønsker å lære. Velkommen til en uforglemmelig helg med glede, sosialt samvær og topp stemning!

“Fantastic teachers and amazing people! If you want to learn to dance, this is the place to do it” – Kathrine Jenssen, FB-review

– Du trenger ingen som helst forkunnskaper. Klarer du å skille mellom høyre og venstre fot og har lyst til å lære er du godt kvalifisert.
– Partner ikke nødvendig (de fleste kommer uten)

  • KURSET GÅR OVER 2 DAGER,  kl. 14:00 – 16:30 BÅDE LØRDAG OG SØNDAG 

  • Pris kr 649,-  

  • Adresse: Arbeidergata 4, et steinkast fra stortinget.


Neste helgekurs i 2020

Welcome to the fastest and most enjoyable way to learn dancing!

Salsakurs for nybegynnere hos Impulso Dance Oslo

Hvorfor salsa er så populært i Oslo:
  1. Det beste med salsa (slik vi gjør det ved impulso) er opplevelsen av flow state, en tilstand hvor du har sånn fokus på dine dyriske egenskaper at du slipper fri fra dine egne tanker. Flow tilstand kan ikke beskrives godt med ord men det er en fantastisk opplevelse og grunnen til at folk hopper fallskjerm igjen og igjen og igjen. 
  2. Like bra er det sosiale, at du bare kan være deg selv og ha det gøy sammen med andre som opplever det samme.
  3. Ingen dans er basert på mere naturlig bevegelse og god stemning enn salsa. Det handler om å ha det gøy, kose seg og dele stemningen med andre.
  4. Du kan gå ut på byen nesten hver dag.

*(Å komme i flow-tilstand er noe det første du lærer ved impulso fordi det gjør deg i stand til å lære ekstremt fort og skikkelig).