fbpx

Hva er den raskeste metoden for å lære å danse?

Jeg vil først og fremst understreke at salsa ikke handler om å være så god som mulig, det er det sosiale som er viktigst. Likevel, jeg blir ofte spurt om dette og mange blir overrasket over svaret.

Svaret er enkelt. Du må disponere tiden til å lære å danse solo og til å danse med en partner.

Solo salsa

07DW7447_fixed2Det høres kanskje litt brutalt ut, men hvis du ikke kan danse solo så kan du heller ikke danse med en partner. Dine danseferdigheter i partnerdans vil alltid være begrenset av dine solo danseferdigheter. I salsa kan du gjøre mye mer enn bare grunnsteg. Derfor tilbyr vi klasser i solo/freestyle salsa som vi anbefaler på det sterkeste for både gutter og jenter. Å kunne danse solo er gøy og kjempesosialt også. Det vil du merke allerede første gangen du prøver det. Du vil aldri forstyrre en partner selv om du gjør noen feil, det er moro fordi man danser mer etter musikken, og det gir deg noe du kan øve på uten at du trenger partner. Men enda viktigere- du lærer at man ikke danser med føttene. Føttene flyttes etter hva du gjør med overkroppen/ryggen. Dette er svært verdifullt for partnerdansing fordi du også lærer å følge/føre uten å bruke armene for mye.

Skrevet av: Erik Roland
Skrevet av: Erik Roland

Take the express lane for learning how to dance

For å lære å danse med en partner (så fort som mulig) må du ha en dyktig personlig trener. End of discussion.

9168_1249437315L3iFDet er morro å gå på kurs, men ingenting slår privat-timer når det gjelder effektiv læring. Det finnes ingen bedre eller raskere måte å lære å danse enn privatleksjoner. Og det er ikke dyrere heller!

Privattimer er populært både for folk som deltar på dansekurs, og for folk som aldri har danset før. Noen kommer alene, noen har med en partner. En privattime er mye mer effektiv enn klasseundervisning. Det er ikke uvanlig at noen på en enkel time kan lære alt materiale på grunnkurs (8 uker). Hvis målet kun er å lære å danse vil derfor privat-timer faktisk være en mye billigere måte å lære dans på sammenlignet med å ta et kurs som går over lang tid.

Når du tar privattimer kan du gjerne ta med en venn/dansepartner gratis. Du kan få rabatt dersom du kjøper flere timer på en gang.

“I have been so lucky to have in Eugene this week Consuela and Erick visiting from Norway. They are amazing dancers and teachers. I have been taking privates with them. They had a good eye on spotting mistakes and great tips. They gave me good exercises to work on. The privates were the best that I have taken so far. They are open to sharing information. Cool people. ” – Florabelle from Oregon, USA