fbpx

Om oss

Få har ”dans i blodet” men har du vilje til å lære så skal vi sørge for resten!

“Du finnner oss midt mellom Sundvollen og Hønefoss. Det er på Helgelandsmoen (Furuhallveien 8E) og lokalet heter “Studio RF” 

Inngang rett ved Just Padel.

Impulso dans hønefoss

Om Impulso

Å lære pardans gir deg en aktivitet som får deg ut av sofakroken og inn i et miljø av hyggelige folk: Helsa blir bedre, humøret blir bedre og vennekretsen vokser. 

Pedagogisk tyngde:
På en vanlig danseskole er målet at du skal bli trygg på dansen. Hos Impulso er målet at du skal bli trygg på deg selv. Vi lærer deg prinsippene og ferdighetene bak bevegelsene og viser deg hvordan du bruker dansen til å bli ekspert på deg selv!

Å være trygg på seg selv er den essensielle ferdigheten du trenger for å danse med stil, kreativitet, kontroll og selvtillit. 

Gjør deg klar til underholdende, pedagogiske og fascinerende opplevelser mens du utvider vennekretsen og lærer deg sosial dans #1 i hele verden – SALSA

Our mission is to help people learn dancing in a way that empowers them to grow their confidence, creativity and physical presence.

"You are way more talented than you think you are, and it's our intention to make you see it."

Møt våre instruktører

Ved impulso veiledes av instruktører som vet hva det vil si å starte uten talent eller erfaring med dans.
Og du får oppleve verdens enkleste og morsomste metode for å lære å danse!
Vi er her for å gi deg en unik, fornøyelig og effektiv måte å lære salsa og
for å ønske deg velkommen til en verden med salsafester!

Skrevet av: Erik Roland

Erik Roland

Instruktør og grunnlegger

har representert Norge i flere verdensmesterskap og kom blant topp 10 i Puerto Rico World Salsa Open (2006). Han har vært profesjonell danser i Kina og reist verden rundt for å gi oppvisninger og workshops på internasjonale dansekongresser og festivaler. Erik har over 17 års erfaring som instruktør og er tidligere hovedtrener for salsainstruktørene i Norges Danseforbund. Han brenner for å senke barrieren for at folk kan lære å danse.

Elka Sierra

Danseinstruktør

fra Venezuela vokste opp med at musikk og dans var like vanlig som å spise grøt hver lørdag, men lærte først pardans på en systematisk måte da hun kom til impulso. 

Som medlem av Impulso show team og dansepartner med Erik har hun holdt oppvisninger i flere byer og dansekongresser. Inspirert av Erik har hun nå blitt instruktør hos oss.