fbpx

Om oss

Få har ”dans i blodet” men har du vilje til å lære så skal vi sørge for at du blir suveren på dansegulvet!

“Studio 64” er navnet på vårt flotte studio på Majorstuen (kirkeveien 64)

Inngang på perrongsiden av Majorstuhuset.

Om Impulso

Å lære å danse er noe av det smarteste du kan gjøre hvis du er på jakt etter en aktivitet som får deg ut av sofakroken og inn i et miljø av hyggelige folk: Helsa blir bedre, humøret blir bedre, vennekretsen vokser. 
Mye blir bedre bare med litt dans i livet.

Pedagogisk tyngde:
På en vanlig danseskole blir elevene opplyst om hvordan salsa danses og hvordan det skal se ut. Elevene må selv finne ut hva som skal til for å gjøre det instruktørene demonstrerte. Folk som ikke har trent dans eller lignende siden barndommen, står ofte igjen med en følelse av at målet med opplæringen var å late som man danser – uten at noen oppdager det.  

Hos Impulso kutter vi ingen svinger. Vi lærer deg prinsippene og ferdighetene bak og viser deg hvordan du danser salsa – som deg selv.. Vi gjør vi deg til eksperten!
Slik lærer du hos Impulso:

  1. Vi viser deg en ferdighet som du må lære.
  2. Vi hjelper deg å forstå hvordan du får det til.
  3. Vi hjelper deg å oppdage mekanismen i kroppen som gjør det mulig.
  4. Vi viser hvordan ferdigheten brukes (for å danse salsa).
  5. Du plukker opp og lærer det.

Du får ikke bare kunnskap om dansen. Du lærer også de nødvendige ferdighetene du trenger for å danse med stil, kreativitet, kontroll og selvtillit. 

Gjør deg klar til underholdende, pedagogiske og fascinerende opplevelser mens du utvider vennekretsen og lærer deg sosial dans #1 i hele verden – SALSA

Our mission is to help people learn dancing in a way that empowers them to grow their confidence, creativity and physical presence.

"You are way more talented than you think you are, and it's our intention to make you see it."

Møt våre instruktører

Ved impulso veiledes av instruktører som vet hva det vil si å starte uten talent eller erfaring med dans.
Og du får oppleve verdens enkleste og morsomste metode for å lære å danse!

Vi er her for å gi deg en unik, fornøyelig og effektiv måte å lære salsa og
for å ønske deg velkommen til en verden med salsafester!

Skrevet av: Erik Roland

Erik Roland

Instruktør og grunnlegger

har representert Norge i flere verdensmesterskap og kom blant topp 10 i Puerto Rico World Salsa Open (2006). Han har vært profesjonell danser i Kina og reist verden rundt for å gi oppvisninger og workshops på internasjonale dansekongresser og festivaler. Erik har over 17 års erfaring som instruktør og er tidligere hovedtrener for salsainstruktørene i Norges Danseforbund. Hans største lidenskap er å utvikle metoder og systemer som senker barrieren for at folk kan lære å danse.

Elka Sierra

Danseinstruktør

er fra Venezuela og snakker mest engelsk i klassene. Hun har hatt en stor lidenskap for å hjelpe andre å lære i hele sitt liv. Hun har vokst opp med at musikk, rytmer og dans er like vanlig som å spise grøt hver lørdag, men lærte først pardans på en systematisk måte da hun kom til impulso. Som medlem av Impulso show team og dansepartner med Erik har hun holdt oppvisninger i flere byer og dansekongresser. Inspirert av Erik har hun nå blitt instruktør hos oss.