Salsa

Velkommen til spennende, inkluderende og sosiale dansekurs i Oslo! Våre klasser er som en lek krydret med artige utfordringer som alle kommer til å mestre 🙂 Lær fra det første paret som representerte Norge i salsa-VM! Du kan forvente masse morro, og du kan forvente at du virkelig lærer å danse! 

Grunnkurs i Salsa:

Velkommen til et populært og artig grunnkurs hvor du vil danse allerede etter de første fem minutter! Grunnkurset er for deg som ALDRI har danset før, alt som kreves er at du klarer å klappe i takt til musikk. Vårt mål er å gi deg solide danseferdigheter på så kort tid som mulig. Du lærer enkle og korte dansesekvenser som er lett å huske.

Dansen kan se veldig komplisert ut for et utrent øye fordi det er mulig å gjøre mange forskjellige ting, men salsa er et enkelt system som kan læres fort. Systemet består av kun 4 deler og du vil lære dem allerede i første klasse (se video nederst).

Salsa er verdens fineste og mest populære partnerdans og kan brukes over alt! Vi gleder oss til å gi deg en artig hobby og dele vår kunnskap og erfaring med deg. Å kunne danse er en ferdighet som du kan nyte godt av resten av ditt liv!


Få har ”dans i blodet” men har du vilje til å lære så skal vi sørge for at du blir suveren på dansegulvet!

Noen tar ting veldig fort, men presisjonsnivået er gjerne lavt. Andre er veldig streng med seg selv og lærer saktere, men når de først har det så sitter det skikkelig. Noen har litt bakgrunn fra idrett, noen har litt bakgrunn fra musikk, mens andre har absolutt null bakgrunn. Et dansekurs er en salig blanding av alle kategorier. 

Salsa ser kanskje ut som en dans som krever tusenvis av bevegelser, masse naturlig “feeling” og improvisasjon, men det hele kan brytes ned i et enkelt system basert på logikk, teknikk og struktur. Alt du trenger er noen dyktige pedagoger og nå har du funnet oss – gratulerer! Og takk for at du velger oss!

Vår jobb som instruktører er å sørge for at alle får en fenomenal opplevelse og samtidig lærer å danse med forståelse, kvalitet, stil og innlevelse.

Når klassen starter er det som å gå inn i en boble hvor moro, vennskap, å uttrykke glede med dans blir det viktigste på jord. Det er dette salsa handler om! Våre kurs er som en lek krydret med artige utfordringer som alle kommer til å mestre, du kan bare glede deg 🙂


Undervisningsopplegg

Vårt undervisningsopplegg er nøye utviklet for at du skal ha de beste forutsetninger til å lære å danse så fort og effektivt som mulig. Du vil lære å danse med stil og korrekt teknikk fra første time.

Nivå

kurs

Innhold

Grunnkurset introduserer deg til moroa med en gang. Du lærer det mest nødvendige som trengs for å kunne ta en sving på dansegulvet. Vi underviser i hovedsak LA-stil men du lærer også elementer fra cubansk stil sånn at du kan danse med hvem som helst.

Øvet nivå

Du lærer nye teknikker som gir deg større repertoar og du blir i stand til å lære enda fortere. Dette vil gi rakett fart på læringen.

Videregående – Åpen klasse

 

Du trenger ikke følge et opplegg som går trinn for trinn. Du lærer stilige variasjoner og utvikler et større repertoar inkludert dipps/triks.

First lesson at our beginners salsa class. From completely fresh to independent dancing. From strangers to friends 😀


How we teach salsa at Impulso:


top

Event Hours(6)

 • Mandag

  19.30 - 20.30

  Nivå 1
  Oppstart 17. august (Malecon)

 • Tirsdag

  19.30 - 20.30

  Freestyle/solo
  Oppstart 18. august (Malecon)

 • Onsdag

  19.30 - 20.30

  Videregående
  Oppstart 19. aug (Malecon)

 • Onsdag

  20.30 - 21.30

  Bachata
  Oppstart 19.aug (Malecon)

 • Torsdag

  19.00 - 20.00

  Nivå 1
  Oppstart 20. august (Studio 64)

 • Torsdag

  20.00 - 21.00

  Salsa Jam
  Oppstart 20. aug (Studio 64)

  Respons fra våre kursdeltakere: 

Jeg må bare takke så mye! Jeg synes kurset, med all oppfølging fra dere er utrolig flott, og at vi nå får videoklipp for å huske ting tok helt kaka! Dere gjør en flott jobb for oss med to venstrebein.. Stå på, og tusen takk.

Ville bare sende en mail for å takke for flott kurs, og mange artige kurskvelder. Er SÅ fornøyd med dere to, og opplegget dere har. Maken til oppfølging og engasjement finnes neppe.

Jeg hadde det skikkelig gøy i går! Dere er engasjerte og entusiastiske og det smitter! Måten dere får alle til å danse sammen på er flott! Mange av oss kommer alene og vi slipper å by opp folk vi ikke kjenner så godt.

Etter kurset danser vi ofte til langt på natt hjemme i stua

.Takk for en fin opplevelse,dere er så flinke.Gleder meg til å få lære meg mere. Sissel

Ellers, takk for et flott kurs med en hærlig stemning 🙂 Gleder meg veldig til fortsettelsen og sånn opplever også de andre jeg hadde med meg det. Gunn

Heia. Nybegynnerkurset ga mersmak så jeg prøver nivå 2 å. Dere er utrolig flink å lære fra dere. Hei så lenge… Monika

Tusen takk Erik og Consuela! Dere er de beste lærerne jeg har hatt i hele mitt liv – uansett fag! Kjersti

WOW!!! Tusen takk for dansekvelden! Jeg hadde egentlig seintvakt akkurat denne dagen men fikk HELDIGVIS bytte den! Det var helt fantastisk. Takk for alle nye ting jeg lærte… utrolig gøy! Vi sees sikkert kommende uke på kurs og ikke minst tør jeg også å komme til Il Mare 🙂 Ellen